Om Arbetsvagnar

År 1964 startade Lyckselbon Volmar Jonasson företaget Norrländska Husvagnscentralen. Det övertogs 1966 av Lycksele Byggcentral AB, som producerade rastkojor och byggelement till temporära åldringsbostäder. När företaget avvecklades 1970 övertogs produktionen av Lyckselevagnen AB, som började tillverka arbetsvagnar.
 
1981 köpte Bengt Bodelid företaget, som idag går under namnet Arbetsvagnar Sweden AB.
 
1999 började sonen Peter Bodelid arbeta i företaget, som han äger och driver än idag.

Efter mer än 50 år som tillverkare av mobila vagnar, vågar vi sticka ut hakan. Våra vagnar kan du lita på i alla väder och alla tillfällen. Att andra tillverkare hänger på delar i vår produktionsutveckling ser vi enbart som bevis på att våra lösningar är dom rätta. Men det finns också lösningar vi är ensamma om. det gläder oss förstås ännu mera. Ni som står i begrepp att skaffa en n y vagn, ta en titt på en 15 år gammal vagn av annat fabrikat. Gör sen en bedömning av kvalitén.

Vårt utbud tillhör marknadens bredaste och inriktningen i tillverkningen är att tillfredställa varje enskilt behov. Vi kallar det ”Nordens bredaste program av mobila vagnar”.

Både sättet att tillverka och den slutliga produkten anpassas till befintliga miljökrav. Här ingår exempelvis freonfritt polyuretan i isoleringen.

Med en fortlöpande produktutveckling på våra vagnar så hittar vi nya lösningar som höjer vagnarnas kvalitet.

 

Vill du bli kontaktad?

Nyfiken på att veta mer och vill komma i kontakt med oss? Lämna namn, telefonnummer och e-postadress tillsammans med ett meddelande så kontaktar vi dig!